Logo HMB Restaurant
  • HMB Restaurant
  • HMB Restaurant
  • HMB Restaurant
Rolph Hensens

Rolph Hensens

Rolph Hensens (1981) raakte op jonge leeftijd gepassioneerd door het koks vak. Hij staat vanaf zijn 16e in de keuken.
Na de Hotelschool is Rolph gevormd door klassieke sterrenchefs. Hij leerde het vak bij onder meer La Rive** (Amstel hotel), Parkheuvel***, Mijn Keuken* en Fred**.
In HMB Restaurant proeft u deze klassieke basis met een toevoeging van hedendaagse technieken.


Chantal de Raaf

Chantal de Raaf

Chantal de Raaf (1987) volgde de opleiding tot gastvrouw. Tijdens deze opleiding kreeg ze al heel snel een passie voor wijn.
Na het behalen van alle wijn certificaten volgde ze de wijn / spijs opleiding van Peter Klosse en daarna de vinologen opleiding te Maarn. Chantal werkte onder andere bij 't Raadhuys*, Villa La Ruche, Mijn Keuken* en Fred**.
Chantal maakte in 2011 de beste wijnkaart van Nederland volgens het toonaangevende Gault Millau.