HMB Restaurant
EEN DROOM DIE IN 2014 WERD GEREALISEERD
Rolph & Chantal leren elkaar kennen doordat ze in hetzelfde bedrijf werken. In 2014 springen zij in het diepe en besluiten hun eigen droom waar te gaan maken. Zij openen hun eerste eigen restaurant. HMB Restaurant aan de Holland Amerikakade te Rotterdam, al vanaf het moment dat de deuren geopend zijn een groot succes.
Het restaurant is gehuisvest in het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam. Deze verticale stad is een ontwerp van Rem Koolhaas. Het gebouw, de unieke inrichting, de culinaire kwaliteiten en het uitzicht op de Maas en Erasmusbrug maken het restaurant tot een culinaire hotspot.
Een eigen concept, ontstaan uit de ervaring die zij beide van diverse gasten hebben ontvangen gecombineerd met hun eigen buitenlandse eet ervaring. Alle "signature" gerechten van Rolph worden geserveerd als tussengerecht. Er wordt gewerkt met de beste producten uit het seizoen. De kaart bestaat uit bites en gerechten, allen toegankelijk geprijsd. Gasten bepalen zelf de hoeveelheid gerechten.
Naast HMB Restaurant hebben Rolph & Chantal in 2018 een tweede 'hotspot' geopend. Rolph's Deli, een ontbijt- en lunchzaak op een steenworp afstand van HMB.


Rolph
Geboren in 1981
Rolph Hensens raakte als kind gepassioneerd door het koks vak. Sinds zijn 16e staat hij achter het fornuis, onder meer bij toongevende restaurants als La Rive** (Amstel Hotel), Parkheuvel***, Mijn Keuken* en Restaurant Fred**. Koken en het bedenken van nieuwe gerechten is zijn absolute passie en dit kunt u zien, proeven en beleven in zijn gerechten.

Chantal
Geboren in 1987
Chantal de Raaf heeft tijdens haar opleiding tot gastvrouw een grote passie voor wijn ontwikkeld. Al snel wist zij alle wijn certificaten te behalen en volgde ze de wijn/spijs opleiding van Peter Klosse en aansluitend vinologie in Maarn. Chantal werkte onder meer als sommelier bij ’t Raadhuys*, Villa La Ruche, Mijn Keuken* en Restaurant Fred**.