HMB Restaurant

EEN DROOM DIE IN 2014 WERD GEREALISEERD

Rolph & Chantal leren elkaar kennen doordat ze in hetzelfde bedrijf werken. In 2014 springen zij in het diepe en besluiten hun eigen droom waar te gaan maken. Zij openen hun eerste eigen restaurant. HMB Restaurant aan de Holland Amerikakade te Rotterdam, al vanaf het moment dat de deuren geopend zijn een groot succes.

Het restaurant is gehuisvest in het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam. Deze verticale stad is een ontwerp van Rem Koolhaas. Het gebouw, de unieke inrichting, de culinaire kwaliteiten en het uitzicht op de Maas en Erasmusbrug maken het restaurant tot een culinaire hotspot.

Een eigen concept, ontstaan uit de ervaring die zij beide van diverse gasten hebben ontvangen gecombineerd met hun eigen buitenlandse eet ervaring. Alle "signature" gerechten van Rolph worden geserveerd als tussengerecht. Er wordt gewerkt met de beste producten uit het seizoen. De kaart bestaat uit bites en gerechten, allen toegankelijk geprijsd. Gasten bepalen zelf de hoeveelheid gerechten.

Naast HMB Restaurant hebben Rolph & Chantal in 2018 een tweede 'hotspot' geopend. Rolph's Deli, een ontbijt- en lunchzaak op een steenworp afstand van HMB.